Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Trimo Renhold AS er et moderne rengjøringsfirma med en vennlig og profesjonell holdning til sine kunder. Vi liker orden og vet hvordan vi skaffer den.

Vi begynte som et lite personlig firma som hadde en dynamisk utvikling på grunn av vår pålitelighet og vårt engasjement. Nå har vi blitt til et selskap som eies av personer med mange års erfaring innen rengjøringsbransjen. Kundene våre er både privatpersoner, bedrifter og institusjoner – fra små til de største. Vi rengjør kontorer, boliger, idrettshaller og industrianlegg. Vi er selvfølgelig også åpne for samarbeid med offentlige virksomheter. Vi er sertifisert av Arbeidstilsynet og overholder alltid HMS-bestemmelsene.

  • Vi jobber i Oslo og omegn.
  • Vi er godkjent av Arbeidstilsynet
  • Vi velges av bedrifter og privatpersoner
  • Hver kunde behandles individuelt

Vi har satt standarder som holder tjenestene våre på det høyeste nivået. Vi vet at arbeidet vårt krever fleksibilitet og rask tilpasning til nye behov. Ved behov kan vi være ubemerket, men resultatene av arbeidet vårt ser man ved første blikk.
Kundene våre setter stor pris på vårt behagelige og feilfrie samarbeid og våre hyggelige smil. Vi har respekt for arbeidet vårt og er stolte av det vi gjør. Alle ansatte preges av denne holdningen.  Det er et godt opplært og motivert personale. Vi behandler våre ansatte med stor respekt, noe som de setter pris på og viser med et godt utført arbeid, til fordel for kundene.

Vi vet at det vi gjør er en del av noe stort og viktig – omdømmet og anseelsen til ditt firma og gleden det gir å oppholde seg på en ren og ryddig arbeidsplass. Selv om vår lange erfaring og våre utmerkede attester fra kundene taler for seg, er det de daglige virkningene av arbeidet som er det viktigste beviset for kvaliteten på det vi leverer. Derfor oppfordrer vi dere til å kontakte oss, slik at dere kan se med egne øyne hva vi mener med det høyeste nivået på rengjøringstjenester.

Kontakt ossFyll ut vårt kontaktskjema. Vi vil gjerne gi deg en gratis vurdering av tjenestene våre spesielt for deg.

De stoler på oss

"Vi er meget tilfreds med TRIMO og deres arbeid. Det blir rett og slett skinnende rent!"
"Vi har brukt TRIMO i flere år, og er svært fornøyde. De kommer til avtalt tid, og gjør en kjempebra jobb. Anne"
"Vi er strålende fornøyde med TRIMO s arbeid. Alltid pålitelige – alltid gullrent!"
“TRIMO kommer til avtalt tid og leverer alltid god kvalitet på sin jobb. De har en hyggelig adferd, og jeg kan på det sterkeste anbefale dem.”
Hei! Vi er godt fornøyd med tjenester levert fra TRIMO. De kommer når de skal, og gjør jobben som avtalt.
"Vi har i nesten to år benyttet TRIMO, og er godt fornøyde. De er pålitelige og gjør en god jobb."
referanser
Realizacja: Agencja reklamowa Whiteart