Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Vi tilbyr grundig vask av alle rom, forretningslokaler, hus og leiligheter. Flyttevask er det smart å benytte før man leier ut eller selger eiendommen.

Vi påtar oss alle oppgaver for å gjenopprette den tidligere kvaliteten og utseendet på gamle og brukte interiører og møbler. Takket være dette arbeidet kommer leiligheten eller huset til å fremstå mye bedre for potensielle kjøpere eller leietakere. Vi tilbyr også rengjøring etter renovering og flytting.

Vi har lang erfaring og vet hva som kreves for at alt skal skinne av renhet. Vi forlater boligen i en helt ryddig og rengjort tilstand som kundene er tilfredse med. På forespørsel mot ekstra betaling kan vi fjerne gamle møbler eller utstyr. Vi er fleksible, henter nøklene til leiligheten på avtalt sted og til avtalt tid.

Trimo tilbyr også hjelp i situasjoner når rengjøringen krever profesjonelt utstyr og faglig personale. For å gjøre Flyttevask raskere og mer effektivt, og først og fremst for å spare kundens tid, arbeider vi i små team. Oppgaver som andre trenger flere dager til, utfører vi i løpet av en dag.

Spør oss
Kontakt ossFyll ut vårt kontaktskjema. Vi vil gjerne gi deg en gratis vurdering av tjenestene våre spesielt for deg.

De stoler på oss

"Vi er meget tilfreds med TRIMO og deres arbeid. Det blir rett og slett skinnende rent!"
"Vi har brukt TRIMO i flere år, og er svært fornøyde. De kommer til avtalt tid, og gjør en kjempebra jobb. Anne"
"Vi er strålende fornøyde med TRIMO s arbeid. Alltid pålitelige – alltid gullrent!"
“TRIMO kommer til avtalt tid og leverer alltid god kvalitet på sin jobb. De har en hyggelig adferd, og jeg kan på det sterkeste anbefale dem.”
Hei! Vi er godt fornøyd med tjenester levert fra TRIMO. De kommer når de skal, og gjør jobben som avtalt også med flyttevask.
"Vi har i nesten to år benyttet TRIMO, og er godt fornøyde. De er pålitelige og gjør en god jobb."
referanser
Strona www - realizacja Whiteart