Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Vi ser frem til å samarbeide med eiendomsmeglere. De profesjonelle tjenestene våre kan bli et utmerket element av tilbudet deres.

Har dere selskapet vårt som en pålitelig og velprøvd partner, kan dere benytte oss som underleverandør både i samarbeid med andre selskaper og i private hjem. Oppdrag fra dere realiserer vi så fort som mulig.

Vi utfører også rengjøring før og etter flytting. Vi forbereder leiligheter og hus til salg eller utleie. Vi er en solid og utprøvd partner av mange eiendomsmeglere. Vi har god forståelse av markedets behov og vi klarer å oppfylle dem. Vi påtar oss gjerne vanskelige og utfordrende oppdrag, også oppdrager som andre vaskebyrå ikke vil utføre. Vi gir dere garanti for hver eneste tjeneste vi yter, og vi er også godkjent av Arbeidstilsynet fordi vi oppfyller de strengeste standardene.

Tjenester fra Trimo AS kan godt bli en del av hverdagen for kundene våre. Når vi utfører arbeidet for kundene, kan de isteden gjøre det som er deres egentlige oppgave. Takket være samarbeid med firmaet vårt, sparer de tid og kan fokusere på sitt arbeid, sin familie og daglige plikter. Vi gir kundene sikkerhet for at oppdraget utføres best mulig, uten at kunden behøver bruke energi og oppmerksomhet på denne jobben.

Spør oss
Kontakt ossFyll ut vårt kontaktskjema. Vi vil gjerne gi deg en gratis vurdering av tjenestene våre spesielt for deg.

De stoler på oss

"Vi er meget tilfreds med TRIMO og deres arbeid. Det blir rett og slett skinnende rent!"
"Vi har brukt TRIMO i flere år, og er svært fornøyde. De kommer til avtalt tid, og gjør en kjempebra jobb. Anne"
"Vi er strålende fornøyde med TRIMO s arbeid. Alltid pålitelige – alltid gullrent!"
“TRIMO kommer til avtalt tid og leverer alltid god kvalitet på sin jobb. De har en hyggelig adferd, og jeg kan på det sterkeste anbefale dem.”
Hei! Vi er godt fornøyd med tjenester levert fra TRIMO. De kommer når de skal, og gjør jobben som avtalt.
"Vi har i nesten to år benyttet TRIMO, og er godt fornøyde. De er pålitelige og gjør en god jobb."
referanser
Strona internetowa Agencja reklamowa Whiteart